Tweekappers

de tweekappers zijn de bouwnummers 2 en 3

begane grond

1e verdieping

2e verdieping

De begane grond

De begane grond van de 2-kapper bestaat uit een ruime woonkamer welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. Aan de tuinzijde is een eethoek en de keuken. Door de vele kozijnen ontstaat een woonkamer en keuken met heel veel licht inval.

De woning is voorzien van vloerverwarming. Iedere woning beschikt over een eigen oprit met garage/berging. Maar dat niet alleen. De tuin van deze woningen grenst namelijk aan het water.

1e verdieping

De verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er zijn standaard drie ruime slaapkamers aangebracht en een riante badkamer voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Er wordt een wastafel geplaatst met een luxe éénhendelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan en een vrijhangend toilet.

De slaapvertrekken zijn voorzien van vloerverwarming die per vertrek te regelen is.


2e verdieping

De zolderverdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. De ruimte biedt een legio aan mogelijkheden.

Naast dat er op de begane grond meerdere uitbreidingsmogelijkheden zijn biedt de 2e verdieping ook tal van uitbreidingsmogelijkheden zoals een dakterras, een volumeuitbreiding met mogelijkheid tot meerdere slaapvertrekken.


Vrijstaande woning

bouwnummer 1 is de vrijstaande woning

begane grond

1e verdieping

2e verdieping

De plattegronden van de vrijstaande woning zijn identiek aan die van de tweekapper. Alleen op de begane grond is een erker aan de zijkant van de woning die de eethoek fors vergroot. Hier kun je echt die grote eettafel neerzetten!